Project ondersteuning

Uitvoerende hulp dáár waar jij het tijdelijk nodig hebt

Méér rust, ruimte, overzicht, tijd en energie

Tijdelijk (project)ondersteuning nodig? Een klus uitbesteden?

Ben je ZZP’er, ondernemer of werk je bij een organisatie en moet er een administratieve klus uitgevoerd worden maar kan is er geen tijd of capaciteit voor vrij te maken? Of is er haast bij?

Ik spring graag in, daar waar jij tijdelijk hulp nodig hebt!
Als projectondersteuner / virtual assistant neem ik het je graag uit handen door het voor je uit te voeren. Je kan daarbij denken aan:

Blogs nalatenschap organizing
projectondersteuning VA
teksten verbeteren

"A goal without a plan,
is just a wish"

Antoine de Saint-Exupéry

Tarief en voorwaarden

Opdrachten kunnen ook op afstand uitgevoerd worden als het mogelijk is om mij in te laten loggen in de benodigde accounts. De kennismaking en overleg kunnen uiteraard plaatsvinden door middel van videobellen.

In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en kijk ik wat er nodig is en hoeveel tijd daar ongeveer voor nodig is. Dan kan ik je een passend voorstel doen.

 

Mijn tarief bedraagt € 50,- per uur, exclusief BTW. Voor langdurige ondersteuning kunnen we een ander tarief overeenkomen.

Dit is inclusief reiskosten binnen een straal van 15 kilometer om Zeewolde. Hier buiten breng ik € 0,29 in rekening en eventuele parkeerkosten als er geen openbare parkeerplaats in de buurt is.

Op alle opdrachten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. 

Ervaringen van anderen

Plan een kennismaking in

Stuur gerust een bericht als je nog vragen hebt of als je direct een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek wil inplannen:

Femke Bosma

Voor hulp bij opruimen, administratie en verhuizen. Opstellen van een Persoonlijk Levensdossier, administratie na overlijden en afwikkeling van een nalatenschap.

Contact

Aangesloten bij