Even voorstellen

Mijn naam is Femke Bosma. Ik ben Professional Organizer en Nalatenschapscoach.

Sinds 2008 woon ik met mijn man in het groene Zeewolde (Flevoland). We wonen vlakbij het strand en dichtbij het bos. Daar vind je me dagelijks bij het uitlaten van onze 2 honden.

Achtergrond

Ik heb de HBO-opleiding Creatieve therapie beeldende vormen gedaan. Een mooie mix van psychologie en creativiteit. Toen er na mijn afstuderen weinig werk in was, heb ik de overstap gemaakt naar het secretaressevak. Ruim 10 jaar heb ik gewerkt als secretaresse, managementassistent en projectondersteuner. Hier heb ik mijn talent voor sturctureren en organiseren nog verder in kunnen ontwikkelen.

Professional Organizer

Een jaar of 6 geleden begon ik te beseffen dat ik iets miste in het werk. Ik wilde zélf ook weer mensen helpen met waar ik goed in ben. Bij toeval kwam ik toen de beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO) tegen. Er bleek een beroep te bestaan waarin ik al mijn kwaliteiten kwijt kan én andere mensen kan helpen! Er ging een wereld voor me open en ik besloot de opleiding tot organizer te volgen bij de NBPO.

Nalatenschapscoach

Als organizer hielp ik mensen al bij het op orde maken van de (thuis)administratie. Door ervaringen bij klanten en in mijn privésituatie merkte ik dat mijn kennis op het gebied van nalatenschappen/erfenis tekort schoot. En dat heel veel mensen niet op de hoogte zijn van wat daarbij allemaal komt kijken. Om mijn kennis te vergroten op praktisch vlak en om mensen nog beter te kunnen helpen, heb ik de opleiding tot erkend Nalatenschapscoach gevolgd.

Respectvol en discreet

Ik ga uiteraard respectvol en discreet om met de mensen, situaties en spullen die op mijn pad komen. Het werken naar een oplossing is het doel, zonder dat ik oordeel.
Persoonlijke gegevens en informatie behandel ik discreet en deel ik nooit met anderen. Tenzij daar een reden voor is en daar vooraf expliciete toestemming voor is gegeven.
Deze manier van werken wordt onderschreven in de Beroepscode van de beroepsvereniging NBPO.

Aangesloten bij

NBPO

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO) als aspirant-lid.
Bekijk mijn profiel hier.

Plan een vrijblijvend intakegesprek in

Contact 

Femke Bosma 
Professional Organizer & erkend Nalatenschapscoach

Zeewolde (Flevoland) – werkgebied Flevoland, Utrecht en de Veluwe

06 – 44.87.85.37
hallo@femkebosmacoaching.nl

KvK 68778430
BTW-id NL002028548B9

Aangesloten bij

Social Media

Scroll Up