Even voorstellen

Mijn naam is Femke Bosma en ik werk als Professional Organizer en Nalatenschapscoach.

Sinds 2008 woon ik met mijn man in het groene Zeewolde (Flevoland). We wonen vlakbij het strand en dichtbij het bos. Daar vind je me dagelijks bij het uitlaten van onze 2 honden.

Achtergrond

Ik heb de HBO-opleiding Creatieve therapie beeldende vormen gedaan. Een mooie mix van psychologie en creativiteit. Toen er na mijn afstuderen weinig werk in was, heb ik de overstap gemaakt naar het secretaressevak. Ruim 10 jaar heb ik gewerkt als secretaresse, managementassistent en projectondersteuner. Hier heb ik mijn talent voor structureren en organiseren nog verder in kunnen ontwikkelen.

Professional Organizer

Een jaar of 6 geleden begon ik te beseffen dat ik iets miste in het werk. Ik wilde zélf weer mensen helpen met waar ik goed in ben. Bij toeval kwam ik de beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO) tegen. Er bleek een beroep te bestaan waarin ik al mijn kwaliteiten kwijt kan én andere mensen kan helpen! Er ging een wereld voor me open en ik besloot de opleiding tot organizer te volgen bij de NBPO.
Sinds 2019 ben ik als zelfstandige actief als professional organizer.

Nalatenschapscoach

Als organizer hielp ik mensen al bij het op orde maken van de (thuis)administratie. Door ervaringen die ik bij klanten en in mijn privésituatie opdeed, wilde ik mijn kennis op het gebied van nalatenschappen/erfenis verder vergroten zodat ik mensen nog beter kan ondersteunen. Hiertoe heb ik bij VCM de de opleiding tot erkend Nalatenschapscoach gevolgd.

Respectvol en discreet

Ik ga uiteraard respectvol en discreet om met de mensen, situaties en spullen die op mijn pad komen. Het werken naar een oplossing is het doel, zonder dat ik oordeel.
Persoonlijke gegevens en informatie behandel ik discreet en deel ik nooit met anderen. Tenzij daar een reden voor is en daar vooraf expliciete toestemming voor is gegeven.

Ik ben aangesloten bij:

De NBPO; de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers.

Door als volwaardig lid aangesloten te zijn bij de NBPO kan ik aantonen over de juiste kwalificaties te beschikken en blijf ik mij actief ontwikkelen als organizer. En ik werk volgens de Beroepscode van de vereniging.

Bekijk hier mijn profiel op de website van de NBPO.

Gaande-weg; een samenwerkingsverband van zo’n 30 nalatenschapscoaches met als gezamenlijk doel: het uitdragen en bespreekbaar maken van kwesties rondom nalatenschap en het beroep nalatenschapscoach verder professionaliseren door kennis, deskundigheid en productontwikkeling te bundelen.

De aangesloten coaches hebben de VCM-opleiding tot erkend Nalatenschapscoach gevolgd.

Plan een vrijblijvend intakegesprek in

Contact 

Femke Bosma 
Professional Organizer & erkend Nalatenschapscoach

Zeewolde (Flevoland) – werkgebied Flevoland, Utrecht en de Veluwe

06 – 44.87.85.37
hallo@femkebosmacoaching.nl

KvK 68778430
BTW-id NL002028548B9

Social Media

Aangesloten bij